Rewelacyjna mąka migdałowa

Jednym z najciekawszych aspektów produktu jest fakt, że możemy spożywać go na surowo. To zdecydowanie wyróżnia przedstawioną mąkę migdałową. Dlaczego tak się dzieje? Migdały zostały po prostu zmielone, stąd brak jakichkolwiek obaw, by mąka pełniła formę dekoracji deseru lub smakowitej panierki. Poza tym, dzięki drobnemu proszkowi otrzymujesz doskonale wysmażone omlety, znakomite wypieki w postaci babeczek, ciast i ciastek bądź naleśniki fenomenalnej jakości. Wypróbuj, a z pewnością nie doznasz zawodu.

Leksykon ketogeniczny

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | R | S | T | U | W | Y | Z

Twój koszyk

Twój koszyk jest pusty.

Dokonaj swoich pierwszych zakupów

Cena zestawu: %bundleSum%
Anuluj